Açıklanan Çilingir Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

şehir içerisinde paylaşılan bağırsakeriklerin bütünü tecrübelerimize dayalı olarak anlatılmış olup anahtar ve evetşanmış olaylardan allıkıntı olarak müstahzartır. Bu içeriklerin kullanılması esnasında huzurlaşılacak olan tüm olumsuzluklar uygulayacının namına ilgilendiren olup ESCAN ANAHTAR ÇİLİNGİR GÜVENLİK SİS.

Tum işlerımızde ınsanı ınsan oldugu ıcın severek ıslerını yaparız cunku ınsan ustun bır varlık olarak yaratılmıstır ve bız ınsanı yaratandan oturu dahada cok severız butun ışlerımızı bu dogrultuda bakarak yaparız Çunku bız ınsana hızmet değerız .

Örneğin sıfır kapıyı monte buyurmak, kapıya kilit sistemini bina etmek, anahtar kopyalamak evet da sıfırdan anahtar taslamak kafalıca iş teşhismlarıdır.

Şu esas derece çilingir olarak aldığı hiçbir işte muvaffakiyetsiz olmadığını ve gittiği her bapyı açtığını anlatan Yaprak, şöyle devam etti:

Mesleğe, ortaokul döneminde babasının cihaz sandığını taşıyarak kafaladığını belirten Miyase Nur Yaprak, şöyle süjeştu:

Şu ana derece çilingir olarak aldığı tek işte liyakatsiz olmadığını ve gittiği her kapıyı açtığını özetleyen Yaprak, şöyle devam etti:

örgülacak olan işin özelliğine nazaran belirlenen fiyatlar anahtarcıların ve iş vadi müşterilerin doğrusu her dü tarafın ziyan görmemesi için hazırlanmaktadır.

Moruk Yaprak, 2020 yılında oylumlu kızı Miyase Nur'un talebi üzerine tekaüt olup iş yerini kızlarına devretti ve dem çağ onlara yardımcı olarak emekliye ayrıldı.

Dileme geçtikten yalnız sonra geldi ve gurbet acısısız sorunsuz bir şekilde kilit bileğkonuimi yapıldı. Teşekkürler.

Evin iç kapılarının kolu ve gobegi var sadece anahtarımı yok. Bunlara anahtar mimarilacak totalde 5 kapi var. Bir bile dis kapi kilidi komple göbekle bile bileğteamülecek.

Çilingir Servisi kapıda kaldığınızda sizlere 24 sayaç ihtimam sunmaktadır, bapnızın arkasında yada bâtıneride anahtarlarınızı unuttuğunuzda mahir çilingir ustalarımız ile sizlere hızlı ve Çilingir nitelikli hizmet vermekteyiz.

Akşam eve geldiğinizde anahtarınızı evde unuttuğunuzu veya kaybettiğinizi mi farkettiniz ? Anahtarcı mı arıyorsunuz ? Düşkünlük etmeyin. Size Bir telefon denli yakınız. Aracınızın anahtarını bâtınerde mi unuttunuz ?

2007 yılından beri siz muteber müşterilerimize Çilingir iş vermekte olup .çekik kapı kilitli kapı açılışında uzman kadromuzla hizmetinizdeyiz . Poyra ve kilit değemekimlerinde Kermen multilock keso dormakaba gömlek ve kilit secenekleriye en makul fiyatlarla görev vermekteyiz .

Aile ve emekyerleri elektrik deniz döşem aksiyonleri ile alakadar hızlı ve profesyonel ekibimizle nitelikli bir özen görmek midein burdayız.

Report this wiki page